Ana içeriğe atla
Xperia XA1 Ultra


Xperia XA1 Ultra tanıtıldı ve 6 inçlik devasa selfie canavarı




TEKNİK ÖZELLİKLER

6 inç Full HD ekran
Hibrit Otomatik Odaklama özelliğine sahip, geniş 1/ 2,3 inç 23 MP kamera
Az ışıkta çekim yapabilen 16 MP selfie kamerası
64 bit Sekiz Çekirdek
4 GB RAM, 32 GB / 64 GB eMMC dahili bellek
6 inç full HD 1080p, Görüntü Geliştirme Teknolojisi
23 MP, Cep telefonu için 1/2,3 inç Exmor RS™ görüntü sensörü, Hibrit Otomatik Odaklama, Hızlı Başlatma ve Çekim Yapma, Az ışıkta fotoğraf çekme: ISO 6400

Hayatınıza ve elinize uyum sağlaması için tasarlandı.


Xperia XA1 Ultra, tek elle kolay etkileşimi mümkün kılan bir mini ekranla donatılmıştır, böylece hiçbir zaman şıklığınız için rahatlıktan ödün vermek zorunda kalmazsınız.



Tasarım

Sınırların ötesinde

Uçtan uca 6 inçlik göz alıcı ekrana sahip olan Xperia XA1 Ultra, avucunuza tam oturur ve sürükleyici bir görüntüleme deneyimi yaşatır.

Son derece şık

Sonsuz kesintisiz yüzeyi elinize uyum sağlarken, ince detaylarla işlenmiş alüminyum kenarlar ve 2.5D eğimli cam, Xperia XA1 Ultra cihazına zarif bir görünüm verir.


Kamera


En iyi çekimlerinizi yapın


Çift basamaklı megapiksellerle donatılan ön ve arka kamera, her ışık koşulunda harika renk detaylarına sahip daha keskin görüntüler sunar.

Dikkat çekici selfie'ler

Canlı renkler ve yüksek çözünürlüğe sahip görüntüler yakalayan 16 MP ön kamera ile selfie oyununda öne çıkın.

Bulanıklığa son

Optik görüntü sabitleme ve flaş, her seferinde canlı ve net selfie'ler çekmenizi sağlar.

Az ışıkta kullanıma hazır

Exmor RS™ for mobile sensör, az ışıkta bile keskin ve net selfie'ler elde etmenizi sağlar.


El hareketiyle etkinleşen deklanşör

Avucunuzu göstererek çekim için geri sayımı başlatabilir, böylece kusursuz selfie'yi çok daha kolay elde edebilirsiniz.

Daha fazla arkadaşınız için daha fazla alan

Geniş açılı selfie kamerası ile artık herkes resme dahil olacak.











Her anı bir başyapıta dönüştürün

Xperia XA1 Ultra, gerçekçi renklere sahip kusursuz resimler elde etmeniz amacıyla hem az ışıkta çekim hem de hızlı başlatma özellikleri için Hibrit Otomatik Odaklama ve Exmor RS™ for mobile sensör teknolojisini barındıran, son teknoloji ürünü 23 MP arka kameraya sahiptir.


SONY WEB SİTESİ İÇİN TIKLAYIN LÜTFEN


İYİ SEYİRLER






Yorumlar

  1. Büyük telefon isteyenler için gayet başarılı bir telefon. Ön ve arka kamerası gayet iyi piyasanın en iyisi denile bilir. Sanal gerçeklik videoları da kamerasının bir diyer özelliği ve gayet hoş videolar çekebiliyorsunuz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Baojun E100 General Motor elektrikli otomobil

General Motor 5000 dolarlık elektrikli otomobil üretti Amerikalı otomotiv devi General Motors, Çin'de 5000 Dolar'a satılacak olan elektrikli otomobil üretti. General Motors, Çin Hükumeti'nin de teşviğiyle 5000 dolar'a Otomobil satışına başladı. Üretilen bu elektrikli otomobilin iki kişilik olacağı açıklandı. Saatte 100 kilometre hıza çıkabilen otomobil özellikle kent içi ulaşımda kullanılması hedefleniyor. Böylece Özellikle büyük şehirlerde meydana gelen hava kirliliği ve saatler süren trafiğin azaltılması amaçlanıyor. Bilindiği üzere Çin'in başta Pekin olmak üzere birçok büyük kentinde günlerce süren kirli hava nedeniyle, insanlara evlerinden dışarı çıkmaması tavsiye ediliyor. İş gücü kaybı yaratan bu durumun önüne geçmeyi hedefleyen Çin Hükumeti, vatandaşlarını elektrikli otomobil alımına teşvik ediyor. Baojoun isimli otomobilin ilk 200 satışı için daha şimdiden 5000 başvuru alınmış bile. Şimdilik satışlar Çin'in güneyi

iPhone 8 tanıtımını izlemeyi kaçırmayın!!

APPLE 12 EYLÜL 20.00 canlı yayında https://www.apple.com/tr/ Apple 12 Eylül'de Apple Park kampüsünde yer alan yeni gösteri mekanı Steve Jobs Tiyatrosu'nda bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte, mevcut iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerine yükseltme yapan iki yeni iPhone'u ve bir süper premium iPhone 8 modelinin yanısıra, 4G LTE veri seçeneğine sahip yeni bir Apple Watch Series 3'ü görmeyi bekliyoruz. Canlı yayını izlemek için birkaç önemli gereklilik vardır, ancak herhangi bir cihazda izleyemezsiniz. Bir iOS cihazınız (bir iPhone, iPad veya iPod touch) varsa, Safari tarayıcısını kullanarak bağlantıyı açmanız gerekiyor; cihazınızın iOS 7.0 veya daha yenisinde çalışıyor olması gerekli. Mac'te izlerseniz, OS X / MacOS v10.8.5 veya sonraki sürümlerinde Safari 6.0.5 veya daha yenisine gereksinim duyarsınız. Bir Windows PC kullanıyorsanız, Windows 10 üzerinde çalışan Microsoft Edge tarayıcısına ihtiyacınız olacaktır. Ayrıca, etkinlik Apple TV (İkinci veya

Samsung Galaxy J5 Prime Hakkında bilgi

SAMSUNG J5 PRİME  Siyah ve Altın renk seçenekleri sunan  Galaxy J5 Prime , 5.0 inç IPS LCD ekrana sahip. 142.8 x 69.5 x 8.1 mm boyutlarındaki telefonun ağırlığı 143 gram. Samsung Galaxy J5 Prime ‘nin arka tarafında led flaşlı f/1.9 diyafram açıklığıyla 13 MP ana kamera yer alırken telefonun ön tarafında f/2.2 diyafram açıklığında 5 MP selfie kamerası bulunuyor.2 GB Ram ve 16 GB dahili depolama alanına sahip olan telefon 256 GB’a kadar mikroSD kart desteği sunuyor. Galaxy J5 Prime Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi ile geliyor. hepsiburada alışveriş için tıklayabilirsiniz gittigidiyor alışveriş için tıklayabilirsiniz